Over ons

Met alles wat we doen, willen we op een eigenwijze manier excelleren. Dit doen we door het beste advies te geven waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en datamodellen.

Over ons

De wereld is fundamenteel aan het veranderen. Data in organisaties en haar omgeving is iedere dag sneller en beter beschikbaar. Maar weten wat je wilt weten én dit kunnen overbrengen aan de juiste teams en personen is niet eenvoudig. Met de overtuiging dat er behoefte is aan een betrouwbare adviseur, die plezierig in de omgang is en snel tot de kern kan komen is Cleverstone in 2017 opgericht.

Cleverstone excelleert op een eigenwijze eigen wijze. Dit doen we door onze passie voor vastgoed en data te combineren. Of het nu gaat om consultancy werkzaamheden of interimmanagement; wij doen dit al jarenlang met veel plezier en enthousiasme voor én met de publieke sector. De adviseurs van Cleverstone zijn hoogopgeleide, analytisch sterke teamspelers met een hart voor de publieke zaak. Complexe vraagstukken beetpakken, snel tot de kern komen en dit kunnen overbrengen aan de juiste personen. Dat houdt ons iedere dag bezig. Wij zijn Cleverstone. Betrouwbaar, plezierig en snel.

Profiel Yassine

Kelvin Berghorst
kelvin@cleverstone.nl

Profiel Yassine
Profiel Yassine

Kheireddine Moussaoui
kheireddine@cleverstone.nl

Profiel Yassine

Tim Schelle
partner
tim@cleverstone.nl

Profiel Yassine

Yassine Zaghdoud
partner
yassine@cleverstone.nl

Profiel Yassine

Mohamed Ben Hammouch

Vacature

Heb jij affiniteit met data en vastgoed? Hou je van complexe vraagstukken en vind je het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van oplossingen die bijdragen aan de bredere organisatiedoelstellingen? Vind jij het ondernemende karakter van een jonge organisatie iets dat bij jou past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@cleverstone.nl.

GRIP® Vastgoedmanager bij Cleverstone
Een indelingstekening binnen enkele minuten.

Snel willen weten hoeveel werkplekken u kunt realiseren op een vloer? Floorplantoolbox maakt het mogelijk om binnen enkele stappen een nieuwe indeling te maken van uw plattegrond.