Onze projecten

Gemeente Enschede en Cleverstone onderzoeken samen de next step in vastgoedmanagement

Gemeente Enschede werkt samen met Cleverstone

Gemeente Enschede en Cleverstone onderzoeken samen de next step in vastgoedmanagement

door | mei 30, 2018

Ook in 2018 zijn er nog slechts enkele organisaties die beschikken over een strategie voor het gebruik van data en de inzet van nieuwe technologieën. Waar in andere sectoren Blockchain en Big Data hun intrede hebben gedaan, blijft de vastgoedsector duidelijk achter. Onderzoek onder organisaties in de vastgoedsector laat zien dat slechts 30% beschikt over een duidelijke digitale visie en organisatiestrategie die aangeeft hoe zij de nieuwe technologische kansen gaan benutten. Een gemiste kans, want de vastgoedsector is bij uitstek een sector waar data en processen tot efficiënter en effectiever vastgoedmanagement kunnen leiden.

Gemeente Enschede begrijpt dit. Daarom onderzoekt zij, samen met Cleverstone, de innovatiemogelijkheden bij het vastgoedmanagement binnen de afdeling huisvesting. De komende maanden gaan de vastgoedprofessionals van de gemeente Enschede en Cleverstone samen the next step in vastgoedmanagement onderzoeken. Dit alles met als doel het vastgoedmanagement gemakkelijker, plezieriger en sneller te maken!