Wat betekent de digitale transformatie voor uw werkplek?

Kennis is de bron van alle wijsheid, ook bij het bouwen van een werkomgeving of het invullen van facilitaire taken. Op het evenement Spot op de werkomgeving richten 24 sprekers in vier hoeken een SPOT op onderwerpen, die in de toekomst mede-bepalend zijn voor de werkomgeving.

Hoe creëer je de beste werkomgeving voor medewerkers?

De digitale transformatie is onvermijdelijk en ook de werkplek wordt steeds digitaler. Tijdens het congres Spot op de werkomgeving delen Tim Schelle en Stephanie Bunt tijdens hun lezing concrete nieuwe inzichten en kennis om te helpen bij het realiseren van de beste werkplek in een voortdurend veranderende omgeving. Het draait bijvoorbeeld om het continu verzamelen, analyseren en interpreteren van de juiste gegevens, waarbij de betrokkenheid van de werkvloer essentieel is.

Graag zien wij u op 12 september in de Brabanthallen, Kennisspot 4 om 11.30u! Meer info —> https://spotopdewerkomgeving.nl/lezingen