Partnership Cleverstone en Bouwstenen voor Sociaal!

Bouwstenen voor Sociaal en Cleverstone zijn een partnership aangegaan! Bouwstenen voor Sociaal is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed, waaronder gebouwen voor buurten, onderwijs, opvang, cultuur, sport, welzijn, informatie en zorg. Onafhankelijk en gericht op vraagstukken rond vastgoed en huisvesting voor onderwijs, opvang, buurtactiviteiten, zorg etc. Bottom-up georganiseerd. Binnen Bouwstenen wordt onderlinge kennis uitgewisseld en werken bestuurders en professionals samen aan de hand van een door hen opgestelde (samenwerkings)agenda. Yassine Zaghdoud: “Het netwerk van Bouwstenen voor Sociaal stelt ons in staat om nieuwe relaties aan te gaan en vernieuwende samenwerkingen op te bouwen”. Meer informatie? Check https://www.bouwstenen.nl