Bij Cleverstone geloven we dat het gebruik van Big Data de essentiële basis is voor het managen van vastgoed. Daarom houden we ons, naast het vastgoedmanagement, bezig met het ontwikkelen van gemakkelijke, plezierige en snelle tools voor de vastgoedmanager van morgen. Met ons zijn er tal van andere fantastische start-ups en grownups bezig om met de inzet van technologie (PropTech) de vastgoedsector en het vastgoedmanagement radicaal te veranderen. Maar door de toepassing van al deze innovatieve PropTech ontwikkelingen ontstaan er nieuwe stakeholders en nieuwe vragen. Vragen als ‘Welke ontwikkelingen zijn relevant voor mij?’, ‘Wie zijn de belangrijke spelers bij in deze PropTech wereld?’, ‘Zijn deze technologische ontwikkelingen wel voldoende veilig?’, ‘Wat betekent de technologische ontwikkeling concreet voor mijn huisvesting?’. Zo maar een paar zeer relevante vragen, maar ziet u door al deze ontwikkelingen de samenhang nog?

Cleverstone organiseert daarom PropTech inspiratiesessies over Vastgoedmanagement 3.0. Voor kleine en grote groepen, voor beginners tot pro’s. Wilt u ook een inspiratiesessie organiseren, of meer informatie over wat Cleverstone daarin kan betekenen? Neem contact met ons op!

Related Posts

Leave a Reply