Cleverstone op vakbeurs facilitair en gebouwbeheer

De wereld van het vastgoed is fundamenteel aan het veranderen. Data van gebouwen en van de omgeving wordt steeds sneller en beter beschikbaar. Het effectief analyseren en toepassen van die informatie is cruciaal voor het managen van vastgoed. Door het systematisch verzamelen van informatie en het toepassen van intelligente vastgoedoplossingen kan meer waarde worden toegevoegd. Wat betekent dit concreet voor de vastgoedmanager? De vastgoedmanager zal zijn toolkit moeten aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid en zijn beslissingen altijd moeten onderbouwen met de beschikbare data. Zijn werk zal gemakkelijker, plezieriger en sneller gaan. De vastgoedmanager 3.0.

Hier meer over horen? Kom langs op 24 en 25 januari op de jaarlijkse vakbeurs facilitair & gebouwbeheer in de Jaarbeurs en ga met ons in gesprek over de vastgoedmanager 3.0! Voor meer info check https://www.vakbeursfacilitair.nl/

Leave a Reply