Yassine Zaghdoud naar Cleverstone!

Yassine Zaghdoud MSc start per 1 augustus als Partner bij Cleverstone. Hij gaat zich bezighouden met diverse vastgoed vraagstukken. Yassine is creatief van aard en is in staat om complexe materie te vereenvoudigen. De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam bij het Rijksvastgoedbedrijf onder andere als vastgoedstrateeg en bedenker van de nieuwe verkoopmethode ‘het marktinitiatief’ bij het Rijksvastgoedbedrijf. Yassine heeft veel ervaring op het gebied van portefeuillemanagement en heeft zijn politieke sensitiviteit sterk ontwikkeld binnen het Rijksvastgoedbedrijf. Door zijn inhoudelijke ervaring en kennis op het gebied van vastgoedmanagement en technologische ontwikkelingen in de sector (PropTech) is hij in staat om de juiste patronen te herkennen en daarmee relevante inzichten te bieden voor de vastgoedgebruiker.

Met de uitbreiding van het team met Yassine speelt Cleverstone in op het toenemende aantal complexe, strategische vraagstukken van haar klanten. Cleverstone stelt zich hiermee in staat voorop te blijven lopen op het gebied van intelligente vastgoedoplossingen.

Nieuwsgierig? Graag vertellen wij u er in een persoonlijk gesprek meer over!